Polityka prywatności

Polityka prywatności

Zgodnie z art. 13 ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.  (RODO) informuję, iż:

  1. Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest firma RevitaMed Magdalena Pruszak z siedzibą w Szczecinie: 70-331, al. Piastów 8/2. NIP 8522564088 REGON 321450401 nr tel: 517-857-583, e-mail: kontakt@revitamed.eu
  1. Przetwarzanie danych takich jak: imię, nazwisko, nr telefonu jest niezbędne do wykonania umowy (wykonania usługi) w związku z przesłankami art. 6 ust. 1 lit b) RODO – niezbędność do wykonania umowy, której stroną jest Użytkownik. Podanie ich jest dobrowolne, jednak konsekwencją niepodania tych danych jest brak możliwości skorzystania z usług w naszym salonie.
  1. Dane przechowywane będą przez nieokreślony okres do czasu korzystania z naszych usług, lub w przypadku wycofania zgody przez okres 5 lat (nie dotyczy danych do celów marketingowych gdzie wycofanie zgody ma skutek natychmiastowy).
  1. Pana/Pani dane są przekazywane podmiotowi ALAB laboratoria Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Stępińska 22/30, 00-739 Warszawa, KRS: 0000040890, PODOLOGIA.pl Sp. o.o. z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Monte Cassino 36/11, 70-465 Szczecinie wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Szczecin-Centrum w Szczecinie pod nr KRS 0000395094, NIP: 8513152558, REGON: 321073097, adres e-mail: mb@podologia.pl, tel.+48 607602175 oraz Versum Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą ul. Cieszyńska 90, 43-300 Bielsko Biała, NIP: 9372676744, REGON:362795750, KRS: 0000581756, e-mail: biuro@versum.pl – umawianie wizyt, przypomnienia o wizycie, uczestnictwo w programie lojalnościowym.
  1. Ma Pan/Pani prawo do:
  • Dostępu do swoich danych, sprostowania i poprawiania, ich przenoszenia
  • Ograniczenia przetwarzania danych osobowych
  • Wyrażenia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania. Skorzystanie z prawa cofnięcia nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  • Do informacji o ewentualnym wycieku danych
  • Do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku, gdy uzna Pan/Pani że przetwarzanie danych jest niezgodne z RODO.
  • Prawa swoje może Pan/Pani realizować poprzez kontakt mailowy: kontakt@revitamed.eu lub listownie lub osobiście pod adresem al.Piastów 8/2, 70-331 Szczecin.
  1. Pana/Pani dane mogą podlegać profilowaniu po udzieleniu przez Pana/Panią odrębnej zgody do celów marketingowych  na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – uzasadniony interes administratora. Dane te będą profilowane do czasu wycofania zgody. Nie ma to wpływu na możliwość skorzystania z usług. Zgoda ta jest niezbędna do otrzymywania newslettera, informacji o najnowszych promocjach, akcjach specjalnych. W celach marketingowych wykorzystujemy adres e-mail, telefon kontaktowy lub oba te kanały komunikacji.

Strona internetowa revitamed.eu

Jako właściciel serwisu https://www.revitamed.eu/, firma Pragmatic.Studio sp. z o. o. dokłada wszelkich starań, by prywatność użytkowników strony podczas korzystania z niej była chroniona. Pytania i wątpliwości w zakresie polityki prywatności użytkownicy strony mogą zgłaszać poprzez adres contact@pragmatic.studio

Dane zbierane podczas korzystania z serwisu

Serwer oraz skrypty systemów statystycznych automatycznie zapisują dane o każdej wizycie użytkownika, takie jak jego adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. informacje te nie pozwalają na identyfikację tożsamości użytkownika. Serwis wykorzystuje ciasteczka, które pozwalają na anonimowe analizy zachowań użytkowników w celu poprawienia serwisu internetowego. Cookies nie zawierają żadnych danych osobowych i nie mogą zostać użyte do zidentyfikowania tożsamości użytkownika. Użytkownicy, w każdej chwili mogą usunąć swoje dane z naszej bazy Analytics (narzędzia do analizy statystyk serwisów internetowych) za pomocą wtyczki https://tools.google.com/dlpage/gaoptout Korzystamy z usług HotJar oraz Google Optimizely.  Służą one do analizy zachowania użytkowników w witrynie w celu wprowadzenia zmian w serwisie ułatwiających jego użytkowanie. HotJar i Optimizely wykorzystują do analizy pliki cookies, użytkownik ma prawo usunąć swoje dane z naszej bazy HotJar i Optimizely za pomocą następujących wtyczek: https://www.hotjar.com/contact i http://www.optimizely.com/opt_out.

Wykorzystanie danych do celów marketingowych

Zastrzegamy sobie prawo wysyłania informacji handlowej do użytkowników, którzy kontaktowali się z nami poprzez formularz kontaktowy w sprawie oferowanych przez nas usług. Podmioty trzecie w żadnym wypadku nie uzyskują dostępu do danych adresatów. W każdej chwili masz prawo dostępu do swoich danych oraz prawo żądania ich poprawienia. W każdej chwili możesz też żądać usunięcia swoich danych. Zgoda na przetwarzanie Twoich danych na cele marketingowe jest dobrowolna. Korzystamy z remarketingu, w celu wyświetlania użytkownikowi spersonalizowanych reklam oraz w celu zachęcenia użytkowników do powrotu na naszą stronę internetową. Używamy narzędzia analitycznego jakim jest Facebook Pixel, który służy do pomiaru skuteczność reklam oraz monitorujące działania użytkowników na naszej stronie.  Zbieramy również informację o użytkownikach naszej strony, w celu korzystania z funkcji “podobni odbiorcy” w Google AdWords, aby móc kierować reklamy do odbiorców podobnych do użytkowników naszej witryny. Do wyświetlania reklam na podstawie wcześniejszych odwiedzin użytkownika używamy plików cookies. Użytkownicy mogą wyłączyć pliki cookie zgodnie z instrukcją używanej przez siebie przeglądarki przeglądarki.

Zakres obowiązywania polityki prywatności

Polityka prywatności dotyczy usług świadczonych w ramach witryny internetowej https://www.revitamed.eu/. Na innych stronach internetowych, obowiązują zasady ustanowione przez ich administratorów.

Zmiana polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany niniejszej polityki prywatności, w przypadku istotnych przyczyn zewnętrznych (np. zmiany przepisów prawa). Aktualnie obowiązująca wersja polityki prywatności jest dostępna zawsze pod adresem https://www.revitamed.eu//polityka-prywatnosci

Dane administratora Serwisu:

Pragmatic.Studio sp. z o. o.

Al. Wojska Polskiego 8/51 70-471 Szczecin

NIP 525-258-46-35 REGON 147198206

KRS 0000532836

email: contact@pragmatic.studio

telefon: 517-682-692

 

Korzystając z naszej strony, akceptujesz nasz regulamin. Oświadczasz, że jesteś świadomy używania przez nas plików cookie i podobnych technologii w celu ulepszania i dostosowania treści oraz analizy ruchu.